Плевнелиев не може да не изтърси някоя глупост при всяко свое изказване

Консултативен съвет по национална сигурност?!

Верно ли?

Гледах и слушах много внимателно. Все още действащия президент по Конституция, Плевнелиев ще връчва мандати на политически партии-джуджета, мераклии с цената на всичко да останат в този парламент защото чудесно знаят, че шанс да влязат в следващия парламент нямат. Доказаха го последните избори за президент и референдума!

Те обаче драскат със зъби и нокти, както и президента да се запази това народно събрание, с тези депутати които българите изобщо не искат и се отвращават от тях, искат да си запазят кокала с цената на всичко!

Плевнелиев ще връчва мандати на провалилите се тотално партии още цял месец …
Обвини новоизбрания президент, че не участвал в този смешен съвет!

Новоизбрания президент от българите не е встъпил в длъжност, чел е Конституцията и чудесно знае, че не е негова работа да се бърка в държавните дела без да е поел длъжността Президент за когото гласуваха болшинството от българите.

Никъде не стана дума за национална сигурност, никъде не се спомена, поне в речта на Плевнелиев, че около нас ври и кипи, че България е заплашена от наплив на мигранти, никъде това човече не спомена кой предизвика парламентарната криза, която той нарича политическа!

Нарече министъра на отбраната, подсъдимия вече Ненчев, началник на отбраната! На кой отдел от МО отбраната е началник този откровен идиот? На някакакъв крадлив отдел ли?

Бъчварова и другите министри в оставка и те ли са началници или са все още действащи министри?

Пълен идиот, този не може да не изтърси някоя глупост при всяко свое изказване. И никой не успя да го научи за пет години да се държи като държавен глава.
Искал да се запази това народно събрание!

Ти може да искаш, Плевнелиев, ама народа не иска. Не иска тези корумпирани и крадливи политици, народа иска нови избори, иска да се чуе волята му от референдума, иска да се махат всички българопродавци от най-висшия орган в България!

Искаме независимост и национален суверенитет, не искаме вече да слушаме чужди господари, евроатлантическите педали и техните продажни подлоги у нас!
Искаме си свободна, независима, суверенна България с нови, честни политици, неопетнени с престъпно минало, не продаващи родината ни за жълти стотинки, искаме си държавата!

Къде в този Консултативен съвет по национална сигурност стана дума за заплахите за националната ни сигурност? Никъде!

Искате да си запазите властта и привилегиите с цената на всичко!

Искайте си, ама няма да стане този път. Раздавай мандати до дупка, Плевнелиев, раздавай – малко ти остана и на теб и на бандюгите от ГЕРБ с които си направи и снимка за последно!

ИЗЧЕЗВАЙТЕ!

Кирил Стаменов, Фейсбук