Плевнелиев пак слънчаса

Бившият Плевналиев явно не се пази по време на жегите и слънцето се е отразило и на без това крехкото му душевно състояние.

При него се наблюдава някаква цикличност, на пълнолуние ли, на смяна на лекарствата ли, но мине се, не мине един – два месеца, и той отново зашеметява с прозрения.

И както винаги, състоянието му се обостря от всяко вето и изказване на Президента Радев. Така стана и сега за ветото върху цивилния шеф на „Военна информация“. Що да не можело, можело и цивилен да води военното разузнаване. Той, Роско, много добре знаел тази работа, можело според него. След което обвини Президента Радев, че нищо не разбирал и нямал експерти да го посъветват.

Изпаднах в недоумение. Нямам спомен Бившият да е завършил някаква военна специалност. Нито дори да е бил министър на отбраната. Досегът му с армията се изчерпва с подтичването пред войската и приемането на почести. И това недоразумение твърди, че човек с военно образование, пилот, нищо не разбира от военните работи!

Надявам се експерти да посъветват Бившия. В областта на здравеопазването. Ако трябва – сега в жегите, на хладно при климатика, хладки душове, розови хапченца и ако трябва, да му сменят терапията, че не се издържа!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук