По силата на какви точно заслуги пред Родината и Отечеството ни Калина Сакскобургготска получава българско гражданство?

Бих искал да попитам Румен Радев, Президент на Република България, президентшата Десислава Радева (вие сте майка, и би трябвало да разберете), Бойко Борисов , по силата на какви точно заслуги пред Родината и Отечеството ни Калина Сакскобургготска получава българско гражданство, заобикаляйки процедурите, на които са подложени жена ми, родила 3 български граждани, избрала за тях български имена, и които процедури и ЗАБРАНЯВАТ да възсъединим семейството си в България, а ни принуждават 9 месеца годишно да бъдем в друга страна?

Обяснявам: България при такива смесени бракове дава право на виза D, която на свой ред дава право на притежателя и да бъде 6 месеца годишно в България. Но децата ни ходят 9 месеца на училище!

Въпрос: Как в продължение на 5 години да разкъсвам децата ни от майка им по 3 месеца годишно?

Отговор: (естествено) Никак! Което означава, че на нас ние забранено да възсъединим семейството си, и да живеем и харчим парите си в България 12 месеца годишно.
Г-н Президент, г-жо Радева, г-н Борисов, аз излезнах преди 17 години сам от България, немил-недраг, хъш, и от над 10 години се опитвам да върна в България 5 (ПЕТ!) човека, бели, образовани, с имоти в България, като децата са с български имена, и с български паспорти.

Вашата институция – администрацията на Президента на България вече официално ми отказа среща! Мога да ви пратя копието, ако се съмнявате!

Как така за едни като Калина Симеонова Сакскобурггтска и Симеон-Хасан може, а за жена ми, майка на 3 български граждани, с висше образование, професия, и pHD, не може?

Такива като нас са десетки хиляди. С бесарабските и банатските българи, и с руснаците със смесени бракове по Черноморието (децата им са български граждани!) стават стотици хиляди.

Стотици хиляди българи, за които не може!

И хиляди брадати неинтерируеми главорези, за които след 3-4 месеца вие, като „български институции“ давате документ за самоличност с право на заселване, на избори (!?), и на гражданство в България?

Кой и как, по какъв начин, може макар и да се опита да ме убеди, че вие институционално не работите ЗА демографската катастрофа в България, а не за подобряването на демографията в България?

Имате думата за отговор!

Предварително ви благодаря
(за признателното мълчание).

Пламен Пасков, Фейсбук