Подложени сме на съвременен холокост: Умишлено изтребление и прогонване на българския народ от земите му

Искам да Ви благодаря!

Има дни, в които с огромно желание искам да Ви изкажа признателност за това, че всички Вие, представители на българския народ, успявате стоически да издържите на този нечовешки тормоз, натиск, унижение, налагано от вътрешни и външни сили в собствената Ви Родина. Едни намериха път навън, други останаха тук напук на всеки и всичко.

Поздравявам Ви за коравия Ви дух, че издържате. Понасяте геноцид, който бедпощадно иска да премаже волята на българина, за да стане тя слаба, а личността безпомощна и безхарактерна. Често, когато гледам изморените и отрудени лица на хората на улицата, искам да им стисна ръката и да им кажа, че им се възхищавам. Възхищавам Ви се, защото само стар дух, може да издържи да върви все още с изправена глава, макар и стръвнишки газен от матрицата.

Умишленото изтребление и прогонване на българския народ от земите му е съвременният холокост. Холокост може би по – жесток от изпълнения през Втората световна война, защото тук мъчението е трайно и продължително, дълго, и безкрайно. Столетия. А Европа и заобикалящият ни свят се правят, че нито виждат, нито чуват за този целенасочен план за изтребление на човешки същества в 21 век.

Българи, поздравявам Ви за търпението, силата, вярата и куража да крачите с вдигната глава, но с твърде изтощени лица, в поредния ден, в който Ви предстоят поредните безумни предизвикателства!

Цвета Кирилова, Сдружение Азбукари