Покажете ни баба Дора след насилственото изтребване на стадото й пред безпомощните й очи

ПОКАЖЕТЕ НИ БАБА ДОРА!

По отношение на състоянието на баба Дора след насилственото изтребване на стадото й пред безпомощните й очи, възниква една МНОГО голяма питанка.

Чух, че й били инжекция с успокоително. Диазепам. Който от аптеката ти дават със зелена рецепта на хапчета. На инжекции – само в психиатрията. В тази връзка да питаме овцеубиеца Борисов, Порожанов и мургавите МУ ветеринари – а питахте ли я, баба ви Дора, преди да я дупчите, дали иска да й бият инжекция с успокоително? Питахте ли я, боклуци ньедни!?

Къде е тази жена сега? Някой видя ли я след като й биха инжекцията. Някой наблюдава ли я – да не вземе да се обеси, горката! Беше толкова разстроена! Седмици наред я разсипахте от тревоги тая женица.

Още съмнения, които помним от едно време, когато неудобните ги прибираха в психиатрия и ги изкарваха получовеци – да не би да я скрихте, баба Дора, в някоя психиатрия да я друсате с наркотици, докато съвсем забрави за козичките си и не нахлузи някоя тениска на ГЕРБ за селфи с Борисов, който точно в този момент и дарява едно вакло яренце….

Говори се упорито, че сте способни на най-долни мерзости, за които ако чуят избирателите ви, косите ще им се изправят.

Може би някой съсед да иде да види как е баба Дора, защото нали полицията не пуска външни хора до дома й. Задължително някой трябва да види още тази вечер – КАК Е БАБА ДОРА!

Нора Стоичкова, Фейсбук