Пол Крейг Робъртс: Байдън убива средната класа и създава феодален ред

Байдън има одобрението на американския естаблишмънт.

Неговите слуги подклаждат неприязън към китайците, докато Байдън хвърля кал върху руснаците.

По-голямото напрежение, произведено по този начин, е добро за поръчките за въоръжение и благосъстоянието на военния / отбранителния комплекс.

Планът за увеличаване на данъците от страна на президента Джоузеф Байдън е предназначен да унищожи останалата част от средната класа на Америка.

Намаляването на освобождаването от данък наследство и отмяната на основната корекция за наследствено имущество означава, че повече семейни фирми ще трябва да бъдат продадени или публично контролирани, за да плащат данъци, вместо да бъдат държани в семейството.

На фона на американските производствени работни места, изпратени в Азия, и американските ИТ и софтуерни компании, изкупени от индийци, които уволняват американските служители и привличат хора от Индия с работни визи, семейният бизнес е последният бастион на средната класа. Данъчният план на Байдън ще довърши остатъците от американската средна класа.

Джо Байдън е противоположността на Доналд Тръмп, което е точно това, което естаблишмънтът иска. Тръмп е точно това, което естаблишмънтът не иска.

Нормалните отношения с Русия биха навредили на мощта и печалбата на военния / охранителния комплекс, а връщането на работни места в Америка би укрепило средната класа и ще попречи на програмата на новия феодален ред, състоящ се от няколко хипербогаташи и множество крепостни селяни. .

По-голямата част от американските гласоподаватели осъзнаха залозите и преизбраха Доналд Тръмп, но републиканците се съгласиха с кражбата на изборите на щатската власт и Тръмп беше свален.

През следващите четири години естаблишмънтът ще залее страната с нелегални имигранти и ще блокира перспективата кандидатът им за президент да бъде победен.

Байдън трябва да внимава колко враждебност поражда с Русия и Китай, тъй като преследването от страна на ФБР на привържениците на Тръмп като „вътрешни екстремисти“ и „врагове на демокрацията“ означава 90 милиона по-малко американци, готови да се борят за мощта и печалбата на американската армия / военно-индустриален комплекс.

Правителство, което вижда собствените си бели граждани като „най-голямата заплаха на Америка“, не е в състояние да води война с Русия или Китай.

Всъщност не е сигурно дали има американци, готови да се борят с „чуждите врагове“ за Вашингтон. Както пише Сам Джейкъбс, американската образователна система успя да превърне американците в антиамериканци, чиято вражда е насочена срещу самата Америка.

Истинският въпрос е: Какво остава от Съединените американски щати, освен името?

Превод: СМ

Източник: Pogled.info