Политическите партии, които ни се предлагат са скроени от Олигархията, която всъщност ни управлява!

ПРИЗИВА е към всички, не гласуващи, защото НЯМА ЗА КОЙ, а и не искат това да им тежи на съвестта!

Ако сте от Тях, а искате все пак да участвате в Демокрацията на битието си, гласувайте с опцията „НИКОЙ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ“! Има я в изборната листа, и се преброява!

Искам само да заявя, че не правя политическа пропаганда, нито целя да разубедя някой в политическите убеждения, а само приканвам тези които не искат да гласуват да споделят с нас и обществото броя си!

Просто споделям, че броя на неангажираните към „свободния избор“ хора, стремително расте, и застрашително стаява един протест към контекста и смисъла на Демокрацията и Правото Ни да я упражняваме.

Защо ли?

Ами ако познаваме основните закони на Мирозданието (в някои общества и децата до 7 ги знаят) „Всеки излишък е склонен да се превърне в своята противоположност!“.
А в случая Търпимостта на „народа“ би се превърнала в Агресия! И това много добре е ясно на Тези, които все още манипулират битието ни! И даже са предвидили как да я използват!

Добре де…, ще уточня за по-бавно мислещите, без да ги обидя! Ами не виждаме ли, че политическите партии, които ни се предлагат са тенденциозно скроени от Олигархията, която всъщност ни управлява! Създават ни се даже Партии, които ни сами бихме предпочели… (ами визирайте си ги сами), които после са купени и контролирани, за да ни предадат и разочароват! А даже партии, недвусмислено незаконни спрямо Конституцията ни, от десетилетия парадират как изкупуват и продават държавата ни за чужди интереси!

Защо аз лично мисля така ли? Ами аз за последно гласувах за „Царя-Спасител“, и то все едно си теглех от тези билетчета от Тото, с които някои Евродепутати ни Продават Надежда! И после, след като бях гузен пред съвестта си, срещнах много такива хора, и всички бяха съзнателни и интелигентни и българи, но Без Избор!

Само си представям… Ами ако се преброим, и ако се окаже че Тези, които „НЯМАТ ИЗБОР“ са повече от Демократично търпимото???

А ако се окаже че е така? Имаме ли „право“ да потърсим Правата си?

И дали Конституцията ни (ако все още е валидна Нашата) е предвидила такава опция?
А дали тези, които нямаме избор, може да упражним Правото си да участваме в Демокрацията???

П.П. Явно е че това няма да стане на тези „избори“, но моя призив остава, като една възможност, със „Средствата“ и демагогията на Управляващите ни, без излишна агресия да потърсим Правата си!

Източник: Блогът на lexparsy