Политическият гьонсуратлък придоби мащаба на извращение спрямо българските граждани

Политическият гьонсуратлък придоби мащаба на извращение спрямо българските граждани. Отвратителни същества – алчни, подмолни и лицемерни.

Следя ходове и действията на едно познато за мен лице, днес министър на околната среда – Нено Димов.

Освен председател на „Институт за дясна политика“, който се надявам, че знаете какви цели преследва, той премина през СДС, ДСБ и днес вече е убеден путинист-русофил от ПП Атака. Ако последното не е вярно, нямам обяснение защо русофилската политическа платформа на ПП Атака, предоставя гласовете на избирателите си за противоположни цели!? Разбира се, съзнавам, че тези избиратели нямат нужната интелигентност да разберат този въпрос, както и ситуацията в която се намират! Не, обаче, това е същественото за мен, защото чисто търговско-политически е прекалено ясно за какво става въпрос.

По-съществено е въпроса, че Нено Димов издигнат на поста от Атака, се прицели не в корпоративния, а в частния джоб. Прословутите катализатори на автомобилите са обикновена дъвка за наивници, защото на практика еко-системата на повечето автомобили не е само катализатора, а и един обикновен вентилатор, който надува свеж въздух в ауспуха, на празен ход на автомобила. Така според европейците се прави екология!

Според мен, другарят Нено Димов, известен „русофил“, трябва да се насочи към минната индустрия, например в Златоград. Да отиде и да види как се излива директно сярна киселина в реката и тя тече 365 дни в годината с жълт цвят и отровен мирис.

След това да мине през всички реки и да види какво изливат в тях производителите на млечни продукти, обработка на кожи и прочее дейности. Като отстрани този проблем да отиде на морето и да спре къпането на туристи във фекалии. Накрая да мине през комините на всички малки и дълбоко засекретени фабрики за топене на цветни метали и други подобни производства и да разбере какво точно излиза през нощта от тези комини.

Другарю Нено! Другарю Волен! И двамата имате спешна нужда от катализатор, но в от тези, които се монтират в мозъка на човека. За да излизат, евентуално, чисти пориви, от не толкова чисти души…

Николай Марков, Фейсбук