Политиците са дълбоко цинични същества! Те са в пълна вътрешна готовност за държавна измяна

Политиците /не само българските/, са дълбоко цинични същества! За разлика от общото схващане за тях, те са малко под средното ниво на интелигентност. Това, което ги издига на върха на държавната власт е пълна вътрешна готовност за държавна измяна, прикрита алчност и нагласа да се служи на всяка добре платена кауза.

Не мислете, че изпитвам омраза към тях. По-скоро съжаление, защото очите ми са видели не само възхода, но и пълната им катастрофа в личен и обществен план. Има закономерности, които могат да превърнат в аутсайдер дори и царя!

Не им завиждайте, а се молете за тях, защото и без съд те се разпадат едновременно отвътре и отвън. Вижда се с просто око, само трябва да намерите сили във вас, да не им придавате божествена същност, да не се респектирате от натрупаните им със злоупотреби пари и витиевати изречения, които са празни от форма и съдържание. Те са мъртви, заради личен избор, направен във вакуум на реални качества.

Много хора мислят, че е дошло време за светли действия, точно когато на тях са им потекли лигите да стават политици! За мен това е смешно и тъжно поведение на човек с претенция за разум. Много хора търсят решение веднага и на мига. Такова решение не съществува, освен във въображението! То е продукт на безсилието, а не на силата.

Това мога да кажа, на който иска да чуе, а на който не иска, нека се пребори с вирусите, като стане вирус…

Николай Марков, Фейсбук