Помогнете ми да живея!

Здравейте, мили хора, казвам се Мирослав Мирчев и ще се опитам накратко да ви разкажа моята история.

В момента провеждам терапия за отстраняване на тежките метали от организма.

Процедурите са рисковани, но дано има някакъв позитивен резултат преди вливаванията на стволовите клетки.

Налага се да отложа терапията с няколко седмици, дано е за добро. Правих много изследвания, резултатите показват, че имам конфекции и вируси. Те вървят ръка за ръка с тежките метали. Трябва да ги преборя, алтернатива друга няма! Пътят е дълъг и тежък, но с ваша помощ се надявам и виярвам, че ще успея!

Преди две години ми бе поставена диагноза АЛС (АМИОТРОФИЧНА ЛАТЕРАЛНА СКЛЕРОЗА).

Това е неврологично заболяване, характеризиращо се с прогресивна дегенерация на моторните неврони – клетки в гръбначния и главния мозък, като това води до парализа и смърт.

Опитвам се да се боря с това тежко заболяване, приемам различни хранителни добавки и правя физиотерапия с надеждата, че поне ще намаля скоростта на развитието на болестта, но засега без успех.

Много се интересувам и търся начини за борба.

Въпреки че има рискове в терапията със стволови клетки аз искам да опитам, защото това е единственият ми шанс да стопирам заболяването. Тази терапия ми дава надежда за живот!

За съжаление, трансплантацията на стволовите клетки е прекалено скъпа и аз нямам необходимите средства. Заради това ви моля за помощ!

Аз работя на компютър- занимавам се с анимация! Заради болестта вече не мога да ходя, но вярвам, че ако започна лечението ще стопирам прогреса на заболяването и ще продължа да движа ръцете си, за да мога да рисувам и да бъда пълноценен човек!

Помогнете ми да живея!

Може да помогнете на Мирослав чрез дарение в HelpKarma, или да споделите във Фейсбук

Източник: https://bg.helpkarma.com/campaign/molia-vi-za-pomosht-631