Поради, що се срамиш да се наречеш българин, българино? Ти си Промяната!!! Ти си България!!!

Изправяйки се срещу всички партии с обявяването на датата за Протест 11.09.2017г – бях с ясното си съзнание, че ще получа удари под кръста, заплахи, обиди и най – вече множество спекулации с името ми.

Но също така бях сигурен, че някой трябва да го направи, да им се противопостави на тези кърлежи, партийни секти и самозабравили се политически самозванци, защото България – загива!

И този някой, поех отговорността да бъда аз, без да съм по – различен от вас хората. Защото моята цел в живота не е била да бъда политик или да стана политик, моята цел е да бъда преди всичко Българин.

Защо Българин ли?!

Защото ми омръзна всякакви защитници на платени политики в България, всяка сутрин да промиват мозъците на хората от телевизионният екран. Защото ми писна разни политически лобита да правят политики без план. Защото ми писна разни политически фирми да получават дебелия пай от всяка обществена поръчка. Защото ми писна разни НПО та свързани със силните на деня да лапат милиони за проекти да броят глухарчета и комари до някоя река. Защото вече не намирам думите с които да опиша хората, които влизат в Парламента да коват законите, хора които през живота си не са забили и един пирон със собствените си ръце. Защото, гледайки как умряха първо фабриките, после и селата ни, ми се иска да крещя от Мусала – Народе Събуди се!

Затова съм Българин, защото помня и искам и след мен да помнят делата на предците ни, които някои удобно заличават от главите на децата ни. Защото нямам думи за убитото от безхаберието на така наречените политици здравеопазване и икономика. Да аз съм Българин не партиец, не Политик а Българин от онези Българи, които не прекланят глава пред угрозата да бъдат заличени от системата и все възкръстващ от пепелта на разрухата.

Историята на България е доказвала, че народа на България е имал винаги силни личности и стойностни хора, които не са прекланяли глава пред поробители и пред неправдата, затова съм Българин, защото се възхищавам на делата им и следвам примера им. Защото и аз като Паисий се питам:

“ – Поради, что се срамиш да се наречеш българин, българино?…“

Нима не можеш нищо и не знаеш, кой е виновен за твоето положение. Нима не искаш да живееш нормално, богато и щастливо? Нима не искаш децата ти да те виждат усмихнат? Нима не искаш да живееш в България?!

Защо, Българин ли?

Защото не вярвам на Партии и политици, не вярвам на онези, които са част от корумпираната система, че могат да ни предложат истинска Справедливост и Демокрация, затова съм Българин!

Като още близо 3.5 милиона, които гласуваха на Референдума и искаха да пречупят поне някъде системата!

Като онези 3.5 милиона Българи, които не гласуват на Избори, защото знаят, че която и партия да дойде – проблема ще е пак Системата!

Затова излизам на 11.09.2017 г. като Българин, горд и непримирим Единен за промяна с още хиляди Българи, за да сменим системата и подобрим живота на хората!

Теб, който четеш това не те моля да ме следваш, а да помислиш и повярваш в себе си. После си Обещай че искаш Промяната и излизай на Улицата – датата и часа на срещата са ти известни и е добре да повярваш че – Ти си Промяната!!!

Ти си България!!!

Атанас Калев