Позор! Борисов подписал договор, с който гарантирал македонския език, история и нация

ЗОРАН ЗАЕВ ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО:

БОРИСОВ Е ПОДПИСАЛ ДОГОВОР С МАКЕДОНИЯ, С КОЙТО Е ГАРАНТИРАЛ МАКЕДОНСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ И Е ПРИЗНАЛ МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК, МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЯ
ВМРО ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ ЛИ? КОГА КАРАКАЧАНОВ ЩЕ ВЪРНЕ ИМОТИТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА!

“С влизането на Македония в ЕС и НАТО македонската идентичност е гарантирана. Македонски народ, македонски език, македонец, македонка са защитени и укрепени веднъж завинаги и никой, никога няма да може да ги оспорва или отрича”, се казва в декларация на управляващия Социалдемократически съюз на Македония /СДСМ/…
Най-после Зоран Заев изплю камъчето. След като с подписания преди година договор със Заев Борисов и вицето му Каракачанов са гарантирали и така са признали изкуствено създадената македонска нация, сърбизирания югозападен български диалект и откраднатата от България “македонска” история, ВМРО трябва да се закрие, а партията с това име да се заличи от регистъра на политическите партии.

Организация и партия с името ВМРО губят смисъла от съществуването си, след като техният лидер е подкрепил държавен договор с Република Македония, с който ВМРО се е отрекла от своята история, програма и цели.

През 1934 г. правителството на Кимон Георгиев забранява ВМРО заради срамния договор за вечно приятелство с Кралство Югославия. Организацията минава в нелегалност, а лидерът й Ванче Михайлов бяга в Турция.

С днешната декларация на управляващата партия в Скопие за първи път се признава, че на 2 август 2018 г. Бойко Борисов е последвал примера на Кимон Георгиев и е подписал същия срамен договор, с който се е отрекъл от идеите на ВМРО.

Което означава, че Красимир Каракачанов има два избора – или в знак на протест да напусне правителството и емигрира в Турция, или да закрие организацията и върне имотите й на бежанците от Вардарска и Егейска Македония.

Понеже Каракачанов е идеолог на въпросния договор, след разобличаваща го декларация на СДСМ той трябва да свика извънреден конгрес, на който ВМРО да се саморазпусне.

И да не забрави да предаде архивите на организацията на Централния държавен архив и да закрие еднолично управляваната от него Фондация “ВМРО”, притежаваща безчет имоти на организацията, оценявани на десетки милиони!
Договорът с Македония наистина се оказа историческа крачка. Това, което не можаха да направят с огън и реки от кръв сърби, турци и гърци, доброволно го направи ВМРО – уби българската кауза в Македония!

Велизар Енчев, Фейсбук