Позор! ГЕРБ заплашват да арестуват човек, защото хранел бездомните хора

Падението на ГЕРБ е много огромно, като за тях бездомните хора и пенсионерите са „лош материал“. Тези хора за тях са напълно ненужни, понеже не гласуват за партията на мафията – ГЕРБ. Затова са явно решили да арестуват всеки, който е дръзнал да храни бедни хора. Такова малоумие може да има само в една тоталитарна партия, като тази на ГЕРБ, която е превърнала България в концлагер.

Стефан Чолаков е един от пострадалите от действията на апартейда на ГЕРБ. Той всеки ден е осигурявал на бедните и бездомни хора супа и хляб, но от ГЕРБерската столична община са го заплашили с арест, ако продължи да го прави. Затова той се обръща към нас с призив за помощ, защото се намира в безизходица и не иска да спре да помага на бедните и гладни хорица.

Ето какво написа той в своя си Фейсбук профил:

П О М О Щ !!!!! ХОРА, В БЕЗИЗХОДИЦА СЪМ !!! Днес от столична община и общинска полиция ме заплашиха с арест за това, че всеки ден в 14 ч. в градинката на ул.Солунска и ул.Ангел Кънчев раздавам по купичка топла супа и филийка хляб на пенсионери и бездомни хора! Подадох заявление за разрешение преди повече от 40 дни. До сега не ме закачаха явно заради изборите , но след като видя Фанъкова че ГЕРБ вече няма за какво да се борят решиха да спрат и тази добра и хуманна инициатива! Не знам как да постъпя, идва ми да взема туба бензин и да залея общината и централата на ГРОБ. Тези са най грозните изроди за които съм чувал. КАКВО ДА НАПРАВЯ ??? МОЛЯ ВИ ПОДКРЕПЕТЕ МЕ! ХОРАТА КОИТО ИДВАТ ВСЕКИ ДЕН МОЖЕ ДА СА И НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, БРАТЯ,СЕСТРИ ИЛИ ДЕЦА! МЕЖДУ 30 и 80 ЧОВЕКА разчитат на тази купичка чорба!?!?!?!?

Ето и връзка към профила на Стефан Чолаков във Фейсбук