Прасешки пир в МО за ЧРД на агент Иван! Кой ще плаща сметката?

Голям прасешки пир спретнал вчера във военно министерство началникът му агент Иван.

Скъпи питиета и мезета били в почерката на Шиши, за които той намекна още по-рано през деня в парламента.

Той отиде по-рано на заседанието на военната комисия и призна, че се е зарадвал, че депутатите го извикали на блицконтрол точно на рождения му ден, за да може да ги почерпи.

„Понеже комисията е открита за медиите, има само бонбони. Ако минете след 17 часа през министерството, бонбоните ще са свършили, но ще има други възможности“, смигна министърът към членовете на комисията в намек за питиета.

Пушки и кама са сред подаръците на все още военния министър. Едната от пушките е с щик – капсула пушка, образец от 1870-1880 г., а втората е шишане. Воеводите го дариха с колаж на ключови моменти от министерската му кариера с надпис: „Силата да бъдеш лидер“.

Никой явно не се е осмелил да му подари белезници, които най биха му отивали, както за това вече призовават ЕК куп разследванияя, включително това на авторитетното френско издание „Нувел осерватьор“, което директно го посочва като глава на шайката далавераджии с българско гражданство.

Поводът, за да се върнем към фактите, е неотдавнашната констатация на френския в. „Нувел обсерватьор“, че ВМРО е замесена в криминална търговия с български паспорти, отново става въпрос за криминално присвояване на стотици милиони левове.

Обилната почерпка е била и скъпо платена. Знае се и кой е пил, но знаем ли кой е платил сметката?

Източник: Bnews.bg