Правосъдието проституира у нас: наркотици, рекет, осакатяване с мачете, убийства – 14 месеца затвор!

Богинята на правосъдието Темида у нас проституира:

НАРКОТИЦИ, РЕКЕТ, ПРЕБИВАНИЯ, ОСАКАТЯВАНИЯ НА ЖЕРТВИ С МАЧЕТЕ, УБИЙСТВА – 14 МЕСЕЦА ЗАТВОР!!!!

В съобщение до медиите хората на Цацаров се похвалиха, че са вкарали на топло по споразумение с Прокуратурата за цели 14 месеца Николай Ташев – Чирпански или още Чубрицата. (36 години, рецидивист, с няколко присъди и все на свобода)
Прегрешенията му: от 2004 до 2012 – участие в организирана престъпна група за рекет, побоища и убийства, от 2012 до 2014 – ръководство на престъпна група за пласмент на наркотици по Северното Черноморие.

––––––––––––––––––––
– Групата е рязала уши, пръсти, чупила е ръце, крака и е извършвала убийства, палежи, изнудвания. Двама от членовете на тази група са привлечени като физически извършител и помагач за убийството на Борислав Манджуков (б.м. едър бизнесмен) на 24 март 2014 г. Галин Минчев-Жорко е привлечен като извършител, негов помагач е бил Николай Тошев – Чирпанския.
––––––––––––––––––––

Думите са на Борислав Сарафов, сега шеф на следствието, а тогава, през 2015 г. заместник-главен прокурор.

Дело на групата е и убийството на семейство Дамянови. (строителни предприемачи)
Чирпанския има и др. споразумение с Прокуратурата – за наркотици за 4.5 години (спипан с 20 килограма кокаин), рецидивист е с няколко присъди в миналото

Ръководителят на групата е Радослав Калчев – Черния Роди, който Интерпол през юни откри и задържа в Доминиканската република. И той е с рецидивист. Детайл от битието му при социализма – завършва спортно училище и започва работа като барман в кафенето на Областния комитет на БКП.

Ще отбележа, че се точи и делото на другата банда за мокри поръчки – на Мила Георгиева. Нейни членове също бяха задържани през 2015. Двете банди освен по бизнес са свързани и роднински, защото тарторът й Марин Георгиев (cин на Мила Георгиева) живее c дъщерята на Черния Роди.

Самата Мила Георгиева по редица данни е комшийка в луксозния жилищен комплекс „Есте пропъртис” на мултимилионера Кирил Домусчиев на маса видни люде, вкл. и на министрите Владислав Горанов и Ивайло Московски.

Григор Лилов, Фейсбук