Предсказала ли е Слава Севрюкова идването на Румен Радев?

В началото на годината се върнахме отново към предсказанията на легендарната българска ясновидка Слава Севрюкова, която казва, че през 2017 – 2018 година на сцената ще се появи политик, който ще сложи ред в държавата.

По нейните думи, когато страната ни е на ръба, духът на превъплътения цар Давид ще я спаси. Тя предсказва, че на преродения цар Давид мисията му ще започне след 2017 година.

Преди време се казваше, че този прероден цар Давид е Бойко Борисов, но той няма как да е, понеже тотално се провали. Към настоящия момент на политическата сцена няма друг, освен генерал Румен Радев, който да се вписва в пророчествата на Слава Севрюкова. Той дойде на власт през тази година и именно ще заема управленски пост в периода 2017 – 2018 година. В същото време ни очаква поредица от предсрочни избори, понеже според експертите много трудно вече ще може да се състави стабилно правителство. Това ще рече, че Румен Радев така или иначе през това време ще управлява страната, макар и служебно.

Слава Севрюкова е знаела името му и от кой град е, но не е казвала, за да не застраши живота и съдбата на неговата мисия след 2017 година. За това споделя Николай Ганев, който е бил голям приятел с ясновидката и често отскачал за съвет до къщата и.

Според него Слава Севрюкова веднъж казала, че спасителят на българския народ към 1980 година го вижда, като 7-8 годишно момче. Това ни дава някаква представа, че прероденият цар Давид би трябвало да е около 44 годишен, ако е роден през 1972 или 1973 година. Генерал Румен радев е роден през 1963-та година и е на 53 години. Спрямо това пояснение от Слава Севрюкова той не може да е прероденият цар Давид. Обаче е напълно възможно да е част от новите политици, които ще оправят страната след 2017 година, ако предсказанията са верни.

Легендарната ясновидка още казва, че „ще дойде време и населението ни силно ще оредее“. На това вече сме свидетели, тъй като по смъртност сме на второ място в света, както и огромен брой българи напуснаха страната в търсене на по-добър живот в чужбина.

Слава Севрюкова още вижда, че в периода между 2017 и 2018 година в управлението на страната ще застане жена, която ще сложи ред в хаоса. По нейните думи тази жена щяла да поправи път на преродения цар Давид в политиката, който щял да раздаде възмездие на корумпираните политици.

И все пак да не забравяме, че това са само предсказания, а за да се сбъднат са нужни и конкретни действия.

Константин Петков