Предстои война предопределена от световни финансови елити!

Светът е изправен пред конфликт, който не е между държави.

Нито има отношение към морални, религиозни или друг тип ценности.

Това е маската! На прага на предстоящата катастрофа трябва да има яснота. За съжаление, има цяла световна медийна машина, която работи в друга посока – манипулация.

Предстои война предопределена от световни финансови елити! Те нямат принадлежност към държави и в техните интереси държавите и съюзите са инструменти за влияние – стратегическо, политическо, военно, обобщено финансово. Изборът на финансовите елити е направен още преди половин век и днес сме свидетели на разпад, следствие на грешен управленски избор. Неоспорим факт е тоталната задлъжнялост на всички държави, до степен на невъзможност за суверенни решения за развитието си.

Кой е собственикът на Новият свят? Звучи като приказка, но е факт, че от 450 точки за концентрация на световни капитали, тези точки бяха сведени до 42. Това е новосъздаденият октопод, който източва всички национални капитали и превръща държавите в бунища. Буквално!

Няма да влизам в дълбокото, за да не натоварвам аудиторията с излишъци, но е добре да помните, че Русия не е Путин, а финансово лоби, простиращо се до всички точки на планетата Земя. Същото се отнася за САЩ, Германия, Великобритания, Франция, Италия и всички останали жертви на установен икономически заговор. Договорен съюз на хора без реални лица, които настояват за нов световен ред, нова финансова ситема и нов политически център.

Ако се замислите по-рационално ще се убедите сами, че войната за постигането на поставената цел предстои, а всяка война, освен всичко има и пречистваща функция. Натежахме върху земята, взехме грешни решения за живот върху нея, удавихме се в алчност, политическо и личностно лицемерие! За пореден път. Корекцията на грешките, логично, не закъснява…

Николай Марков, Фейсбук