Предупреждението на Баба Ванга за Балканите: Внимавайте като се заговори за „Велика Албания“ (ВИДЕО)

Помните думите на баба Ванга относно «Велика Албания»?

Независимо кой как се отнася към пророчествата на великата ни прорицателка, баба Ванга никога не е казвала празни думи.

Сега преминаваме към конкретиката. Един от яростните привърженици на проекта «Велика Албания» заговори в прав текст за възможна война на Балканите.

План «Б» на Запада ( «Б» като «Балкани») по всяка вероятност вече е пуснат в ход. И ако САЩ имат нужда от разпалването на още конфликти в света, за да оправдават съществуването на НАТО и да си правят пиар на тема световен жандарм и «миротворец», сега, когато ситуацията в Сирия върви постепенно към мир благодарение на усилията на Русия, в мозъчните центрове на САЩ винаги има за всеки случай «резервен» вариант за дестабилизация на ситуацията. Разбира се, взривоопасните и горещи Балкански ширини.

За това «Косово» и «Велика Албания» са винаги под ръка, ако трябва да се разпали напрежение.

Това се потвърждава и от заявлението на премиера на квазидържавата «Косово»Рамуш Харадинай, който направи откровено агресивно заявление в тази връзка.

„Границите са утвърдени във война и само война може да ги промени. Всички албанци биха искали Прешево да се присъедини към Косово, но вие сте наясно, че за границите, определени с идването на НАТО са загинали десетки хиляди, а с това не може да се играе така“- заяви пред сръбското издание „ Политика“ Рамуш Харадинай, отбелязвайки, че категорично е против идеята за „коригиране на границите“ със Сърбия.

Излишно е да напомняме, че това пряко засяга и България, и подобни разговори особено по такъв начин, не могат да се пренебрегват.

Източник: Нюз Фронт