Престъпниците агент Буда, агент Гоце… превърнаха българите в най-бедната, болна, изчезваща и нещастна нация в Европа

Кой ни призовава за примирение? Тези, които грабят и съсипват народа и държавата ни и не искат да им се търси сметка за това.

Кои са те?

Това са същите престъпници, комунисти, агенти на ДС , крадци и страхливци, които след 09.09.1944г избиват над 120 свещеника без съд и присъда. Десетки хиляди други избити и интернирани заради вярата им и неприемането на комунистическата власт.

Тези същите и днес ни управляват. Агент Буда, агент Иван, агент Сава, агент Гоце… Днес тези престъпници, лицемери и лъжци са в първите редици в черквите и нагло заявяват, че си говорят с „началника“… а българите са превърнати в най-бедната, болна , изчезваща и нещастна нация в Европа.

Разгневете се, разбунтувайте се, бъдете непримирими и се молете за сили за да разкараме това зло от земите си. Без милост и прошка. Борете се за правдата, за справедливост и възмездие. За вярата ни, която те сквернят. За децата ни, които те прокуждат. За родината ни, която те съсипват.

Първо трябва да е човешкият съд. После Господ ще съди всички ни. И за делата ни и за бездействието ни. Грях е да търпим властта на престъпници.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук