Президентството и МВР с първи коментар за бясното шофиране на Десислава Радева

От МВР потвърдиха новината за извършвана полицейска проверка в района на НДК снощи,

но не коментираха дали действително е спиран „Мерцедес“, шофиран от г-жа Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев. “

Да, действително е имало полицейска акция по това време и на това трасе, но не можем да коментираме повече информация, обърнете се към НСО“, заявиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

От пресслужбата на президента Румен Радев потвърдиха пред медията ни, че знаят за случая и в момента извършват проверка, за да уточнят обстоятелствата около него.

„Назначена е проверка, за да се разбере действително дали е имало такъв инцидент и кой е участвал в него“, разкриха от президенството пред БЛИЦ.

Както БЛИЦ първи съобщи, невероятен екшън се е разиграл по тъмна доба в София. В района на НДК полицейски патрул се е опитал да спре черен „Мерцедес“ за проверка, но шофьорът на лимузината не се е подчинил на вдигната стоп палка. Последвала е гонка и автомобилът е спрял едва в района на „Бояна“.

От лимузината обаче слиза високопоставена дама, съпруга на един от първите мъже в държавата. По-късно стана ясно, че се касае за съпругата на Румен Радев.

Източник: БЛИЦ