Президентът призова да ядем ГМО и месо, натъпкано с хормони!

ПОЗОР! Така нареченият ни президент призова да ядем ГМО и месо, натъпкано с хормони! Призова Корпорациите да имат право да съдят държавата, да се лишим от национален суверенитет!

ПОЗОР!

Той ще отиде да си живее в гръцката къща и ще си папа милионите, с които се сдоби докато лъжеше, че спял по гарите в Германия. Истината е, че социалисти го пратиха да свърши една работа, а Плевнелиев не само не я свърши и остави хора от родния си край на произвола на съдбата, но се обогати доста стабилно, в милиони с пари и имоти.
Защо се изненадвам, след като същият комсомолец с приведен гръбнак се търси работа в някоя американска институция и е готов да продаде и родната си майка! да не забравяме как същият е низвергнат от жена си, а когато пред президентството живи хора горяха като факли, той се правеше на дръж ми шапката и че това не се случва!
Добре че мандатът на този национален предател приключва и да не забравяме: още една година ще има охрана, за която ще плащаме ние, а ще получава и заплата 200 000, пак от нашия джоб!

Какво като призовава да се отрови родната земя и хората да се поболеят от ГМО храни и месо тъпкано с хормони!?

Тази жалка фигура, поставена в президентството се прави на ударен за за факта, че Белгия, Франция, Германия и други европейски държави са съдени от Канада за СЕТА, защото не искат да унищожават съгражданите си!

Позор! Позор! Позор!

Отворете си очите, българи!

Люба Манолова, Фейсбук