Пригответе се никога да не разберете кой е виновен за ограбването на КТБ

И като сме тръгнали боси през полето да обсъждаме политиката, възможна да бъде реалност в мафиотска среда, не мога да не спомена и мис Силикон, която ни събуди с тезата си, че този конкурс е кауза.

Убеден съм, че ако се обяви конкурс „Мис тъпа …“ ще се намери и друга богословка, която да ни разясни по-дълбоко възможните национални каузи около нейната кандидатура.

Впрочем, като заговорихме за разни силиконови миски, се сетих и за силиконовия ни президент, който е на път да стане по-голям зарезил от предшественика си. Вероятно зад силиконовото му решение да не покаже стенограмата за КТБ стои потвърждение на думите му в кандидатската надпревара за държавен глава, че е крайно време България да стане правова държава, открита към гражданите. Да, ама не. На президентската хранилка нещата стоят по друг начин и няма как да не станеш част от бандитското политическо статукво. В крайна сметка, нали самото това статукво ражда и поредния уж държавен глава. И той е длъжен да обсужва прищевки със силиконовите си гръдни мускули и седалищни такива. Съдба за мухльовци, доживотно управлявани от малки женички!

Пригответе се никога да не разберете кой е виновен за ограбването на КТБ. Няма виновен за това престъпление срещу държавата и гражданите. И за прикриването на виновните главната роля поема президентът. Мистър ВИП силикон…

Николай Марков, Фейсбук