Проблемът на финансовия ни министър Горанов не е апартаментът му, а собственикът му масон

ЗАВИСИМОСТИ

Един най-висш у нас масон – Велик майстор на една от масонските ложи у нас (Обединената велика ложа на България), а сега неин почетен ръководител, син на бивш шеф на управление на ДС, станал кръстник на децата на един сегашен министър, както и на самия него.

Министърът също е в комунистическата роднинска йерархия от ДС, понеже неговите роднинства опират до сътрудници на ДС. Опират и до най-висши ръководни ешелони на комунистическата партия на Тодор Живков.

Масонът предоставил за живеене безплатно над 180 квадрата апартамент в затворен комплекс – „Este Home & Spa” (срещу „Интерпред”) – собственост на мултимилионера-олигарх и също номенклатурно отроче от времената на развития социализъм Кирил Домусчиев.

Бел.: въпросният апартамент се води закупен на цена от 382 560 лв. при двойно по-висока пазарна – 306 000 евро или 600 000 лева. Наемът, който масонското семейство не събира от министъра, в комплекса ЕСТЕ на Домусчиев е 10 евро на квадратен метър или 1800 евро за 180 квадрата имот. Имотът се води собственост на съпругата на този висш масон, която го е придобила практически веднага със завършването на последната сграда от комплекса през 2011 г. .

Според България аналитика висшият масон като бивш армейски офицер (от спецструктурите ?!) преди няколко години загубил чанта със секретни документи в Истанбул.

Твърди се, че негов кум е Великият майстор на Турция проф. Ремзи Сенвер.
Предложеният от него като негов наследник и избран за Велик майстор на Обединената велика ложа на България Искрен Йотов е възпитаник на школата на ДС в Симеоново, бивш кандидат за депутат от БСП, много близък до знакови фигури в нея като Румен Петков, Корнелия Нинова, Румен Овчаров, Илияна Йотова… И е адвокат на избягалия банкер Цветан Василев.

ВИСШИЯТ МАСОН, ПРЕДОСТАВИЛ ЖИЛИЩЕТО Е ИВАН САРИЕВ, МИНИСТЪРЪТ Е ФИНАНСОВИЯТ ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ.

Кумът на министър Горанов е Иван Саздов.

Той също е кадър на ДС като личен масажист на Живков. Кръстник е и на политическо-бизнесменския кръг „Банкя” на сегашния премиер Бойко Борисов. Който от своя страна е в роднински, макар и далечни отношения със семейството на Тодор Живков (чрез ген. Кирил Войнов, племенник на зетя Иван Славков).

Министър Горанов също е племенник – на бившия зам. финансов и финансов министър ( в 6 разноцветни правителства – от синьото на Костов до това на Борисов), а сега здравен министър – Кирил Ананиев. Който е с картонче от ДС.

Тази верига на роднинства, родни и чуждестранни зависимости е проблем на нацията и обществото ни.

Проблем е, и защото над 500 държавни чиновници от разни рангове от по-високите етажи на йерархията са декларирали, че живеят безвъзмездно в жилища на разни техни кръстници, приятели, бивши делови партньори, масони и т.н.

______________________________
За да бъдеш от факторите във Върховния съвет за България, трябва да имаш и съответния ранг. Масонът Иван Сариев и група около него получават важната 33-та, последна степен в Турция, а друга група от последователите му – в Русия.
______________________________

Проблемът на финансовия ни министър не е апартаментът.
Проблемът е собственикът му-масон, който му го е отстъпил за ползване и чуждестранната протекция над този най-висш масон.
Тази чуждестранна протекция предизвика засега потаен дипломатически скандал с нашите партньори от Запад. Затова и медиите пишат – иначе щяха да мълчат, затова и главният прокурор Цацаров като по чудо се активизира – вероятно да държи скандала под контрол и да се баламосват чрез прокуратурата ни западните секретни служби.

бел.: Наред със снимката на командора за България – Сариев, предоставил жилището на министъра, давам едни документи на Върховен масонски съвет на Русия в България.

Четящото се в тях име на висшия масон Петър Събев кореспондира по име с бивш съветник на Андрей Луканов.

Висшият масон Валери Митков е собственикът на изгърмелия завод за боеприпаси в Горни Лом, където загинаха официално 15 души, неофициално-повече. За действително случилото се там, за неговите съдружия с разни странни чужденци виж мои горещи постове непосредствено след експлозията от 2 и 3 октомври 2014 г.https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/655989464516996
https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/656479087801367
https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/656489091133700
https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/656826691099940

След тези публикации – на 14 ноември под натиска на Запад започна проверка за контрола върху доставките на оръжия, обхващаща период от 2008 насам – и у нас, и в чужбина. Ние представихме на Запада малка част от истината по гьобелсовия модел, че най–добрата лъжа е част от истината.

И сега, по този случай, наречен за тукашната публика „апартамент“ и по тертипа на гьобелсовия модел също се представя малка част от истината.

Григор Лилов, Фейсбук