Пробутването на Истанбулската конвенция ще бъде последният пирон в ковчега на ГЕРБ!

Премиерът-Слънце от Давос отново надъхан от евроджендърските си господари, започна да ни убеждава, че трябва да приемем Истанбулската конвенция.

Какво човечецът не разбра от решението на Конституционния съд, не ми стана ясно.

Щели сме, видиш ли, с резерви да я приемем! Ами няма да я приемем – нито с резерви, нито без резерви. И изборът не е дали да пребиваме жени и деца или да не ги пребиваме. Изборът е за децата ни – дали да им бъде насаждана джендър-идеологията или да живеят съгласно моралните ценности, българските традиции и християнската вяра.

Защото Конвенцията няма да защити никого, тя е само повод за навлизане в България на една противна и отвратителна идея, която не се приема от българите. Ако искате да защитите жените и децата, ами кажете на полицаите да обръщат повече внимание при сигнали за насилие, а не да казват, че това са „семейни работи”. Накарайте системата на полицията да работи! Създайте промени в Наказателния кодекс срещу насилниците. Това е достатъчно. И ако мислите, че един пиян насилник ще ви я прочете Конвенцията и ще се спре да пребие семейството си, значи си или много глупав, или много купен!

Най-религиозният човек в България бил! Да, същият Боку, който носи червен конец на Кабала на ръката си, ходи да се моли в еврейските синагоги с еврейска шапчица на главата и да си слага желанията на листче в Стената на плача в Йерусалим. Защо не уточниш коя точно религия изповядваш? На християните в България ще е интересно, защото е видно, че християнските ценности са ти много чужди. И много те наричат „вероотстъпник”.

Българският народ няма да допусне подобна гавра с морала си. Не я искаме тази Конвенция, нека джендърите в Брюксел да си я прилагат, да се женят, да си правят паради, да си избират дали да са от третия или тридесет и четвъртия пол. Ние не искаме!

Натиснаха ли те европейските ти господари и соросоидите, Боку? Само да ти напомня, че имаш само един господар – българският народ! И си длъжен да се подчиняваш само на него!

След харакирито с обвиненията към Елена Йончева, пробутването на Истанбулската Конвенция ще бъде последният пирон в ковчега на ГЕРБ!

Елена Гунчева, Фейсбук