Проф. Людмил Георгиев: Дебилите са много мили и доброжелателни хора, а българите са завистливи и злобни

Моят приятел проф. Иво Христов бил казал, че 80 процента от хората в България били… дебили?!

Ако оставя настрана факта, че в контекста на речта му тази фраза има съвършено различно измерение, ще кажа, че не е прав.

Не е прав, защото дебилите са много мили, непосредствени и доброжелателни хора, въпреки психичните си увреждания.

Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са завистливи, злобни и отричащи всичко и всеки.

Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са откровено п..сти и представляват твърде лош човешки м…риал, по думите на Светиня Му – Мут….ньо от Банкя.

Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България разбират от всичко – от футбол, от наука, от политика /особено международната/, от история, от всичко, за каквото се сетите.

Не е прав, защото в социалните мрежи е пълно с гениални българи, които незнайно защо не са получили подобаващо световно признание.

Не е прав, моят приятел проф. Иво Христов, защото тук, в България, всички „парле ву франсе“, както казва М..рата от Банкя.

Е, може ли при това положение Иво да казва, че 80 процента от хората в България са дебили – ма то и във Франция даже не всички „парле ву франсе“!
Не е прав, казвам ви!

Иво, скъпи приятелю, моля те, недей да обиждаш д..билите, сравнявайки ги с тези 80 процента от хората в България!

Защото дебилите, тези приятни и сърдечни хора, никога не биха си позволили за трети път да ги управлява М..рата Бойко Борисов!

Защото дебилите, тези откровени хора, не биха позволили Валери Симеонов да им е вицепремиер, а пък някой си Главчев – председател на тяхното Народно събрание!

Защото дебилите, тези твърде милозливи хора, по принцип изключват телевизорите, когато видят Ц..вула Цветан Цветанов да се появи на екрана – просто дебилите изпитват органична непоносимост към този човек!

Защото дебилите са хора с достойнство – те, например, никога не биха приели съвет, камо ли да им нарежда, американската държава, тъй като само оградата на къщата на баба им е повече от хиляда години по-стара от САЩ!

Защото дебилите, тези чисти хора, драматично се погнусяват, когато М….геньо се целува в уста с онова брюкселско н…..зумение Жан-Клод Юнкер – просто им напомня мляскането между Тодор Живков и Леонид Брежнев!

Защото, в крайна сметка, дебилите са индивидуалности, всеки със свой собствен смисъл, а не са племе, което не знае на кой свят се намира!

В заключение, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, предлагам да организираме всенародна подписка в защита на дебилите, толкова несправедливо обидени от моя приятел проф. Иво Христов!

Ивак, смени си чипа – тези повече от 80 процента от хората в България не са дебили! За тях още гениалният Христо Ботев беше казал: „А вий, вий сте и..оти!“…

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!“

Искрено ваш дебил: проф. Людмил Георгиев, Фейсбук