Проф. Людмил Георгиев: Всяка фирма, която не разкешва, се унищожава от модела Борисов

„Русия за нас е по-малката дъщеря. Направили сме и Русия държава и руския народ-народ. Русия има историческо задължение към България“.

Това каза проф. Людмил Георгиев в „Честно казано“ по BIT, цитиран от Фрог нюз.

Бях много близък с Доган , скарахме се. Никога няма да кажа защо. Сам напуснах, всички бяха изгонени. Но аз сам се отдалечих. Не си мислете, че в политиката всичко е безплатно. Знаете ли, че в Кърджали има война между ДОСТ и ДПС. Не се убиват още. Дано не се случи. Уникално е.

В САЩ също се води необявена война. Тръмп нарече медиите врагове на американския народ. САЩ се занимават със себе си и не се знае до кога. В Европа е същото.

България ще може сама да реши съдбините си. Какво ще стане при ситуиране на кюрдска държава?! Това може да отиде към района на Кърджали. Реална е опасността от неоосманизма. Зад кулисите става пожар. Българската журналистика е купена. И българските политици са купени. Всичко е купено.

Ние сме в ситуацията , в която олигархията е политическия елит. Делян Пеевски е олигарх, а Борисов не е ли олигарх?! Всяка фирма, която не разкешва, се унищожава от модела Борисов. ДОСТ няма да влезе в парламента. Ще дойде той да слага забрадка на жена ми и да не ми дава да пия една ракия. Ай, сиктир оттук. Русия ще ни спаси.