Прокуратурата се е превърнала в мутренска бригада за сплашване, рекет, мокри поръчки и пазител на мафията

Да ви го кажа по просто за да го разберете, Цацаров е Ценко Чоков на прокуратурата. Само дето има тапия за висше образование и е още по нагъл.

Иначе си е същият чоковец. Като феодал във владението си той разполага с живота и труда на всички крепостни прокурори. А чрез тях и с живота на всеки българин.

Абсолютно безнаказано. Цацаров-Чоков е подчинен само и единствено на тези, които си го избраха.Няма закони, няма морал. Има кочина ,в която властва закона на мафията – „всичко е наше, народа плаща“ И дебелия трябва да осигури спазването на този закон.

И всеки нeспазващ го и неприемащ го се счита за враг и трябва да бъде наказан. Както Чоков наказва своите крепостни селяни чрез бой и палежи, така и прокуратурата наказва нарочените чрез проверки, досъдебни производства и дела. И пази своите хора и босовете на мафията, които са нейните фактически господари. В крайна сметка прокуратурата се е превърнала в това – мутренска бригада за сплашване, рекет и мокри поръчки. И в пазител на мафията. Разполагащ с целият финансов ресурс на държавата, както и с целият ресурс на службите.

Съвременното ДС пазещо съвременните комунисти. Народа плаща за своето унищожение. Това е трагедията на българина. И в това е и спасението му.

Премахнем ли пазачите на палачите си, ще получи свободата си. За това Цацаров трябва да бъде отстранен, за да се отпуши системата и да тръгне лавината. Лавина, която да помете Буда, Шиши, Гергов, Златев,Минев… Цялата пасмина национални предатели, ченгета, мутри, олигарси и престъпници. Румънците това направиха. От нас се иска само да отстраним Цацаров и да отпушим съдебната система. Тя ще свърши останалото. Не те да си го сменят, а ние да го свалим и да не позволим да си сложат поредната марионетка. Същото се отнася и за ВСС.

Граждански и уличен натиск срещу назначенията на мафията и за честни и некорумпирани магистрати. Граждански номинации. И тогава ще може да мислим за реални реформи и справедливост. От нас зависи.

БОЕЦ ви чакаме на фронта, това е пътя.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук