Прокуратурата се използва като бухалка срещу неудобните. Прокуратурата на България стана поръчкова

ПРОКУРАТУРАТА СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО БУХАЛКА СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ!

Тенденцията прокуратурата да се саморазправя с неудобните за властта започва да става притеснителна.

На фона на хроничната слепота, която прокурорите имат за сериозни престъпления, водещи до човешки жертви и милиарди окрадени левове.

В ЕС България е символ на корупцията при общесствените поръчки. По едно изследване на журналисти, на ден 600 милиона лева /НА ДЕН!!!/, се крадат покрай обществените поръчки от управляващите. И дори да не сме дребнави за парите, в резултат на некадърното изпълнение умират хора – заради некачествените пътища, мостове, асансьори, лекарства, доставки…Нищо не се чува за разследването на пътя към Своге и катастрофата с 20 ЧОВЕШКИ ЖЕРТВИ! Нито за ХИТРИНО! Където явно пак всички са невинни освен машинистите! Нито се чува повече за ВИКТОРИЯ МАРИНОВА!

Прокуратурата на България стана поръчкова. Едновременно с натиска върху останалите независими съдии и смачкването на независимата адвокатура. В държавата на мафията права имат само докопалите властта и техните приближени. А останалите или ще търпим, докато умрем, или ще ни смачкат с цялата сила на държавната машина.

Най-страшното е, че това поведение идва от юристи – хора, клели се да защитават закона и държавата! Учили за Монтескьо и Жан-Жак Русо, учили за Магна Харта и първите декларации за независимост и граждански права….

Неудобно ми е заради тях….защото от хора, преследващи престъпниците, се превърнаха в хора, изпълняващи мокри поръчки срещу критикуващите управляващата мафия!

Законът се използва като бухалка срещу свободата, а не за защита на правата на гражданите!

Но се вижда, че и това не помага! ГЛАСОВЕТЕ СЕ НАДИГАТ, НАРОДЪТ СЕ ИЗПРАВЯ! ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕТЕ?И КОГА ВМЕСТО ОБВИНЕНИЯ, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИЗЧЕЗВАТ ХОРА?

С предложенията за тайни арести вече си подготвихте нещата! В държавата на мафията законът обслужва само вас.

А ние имаме само правото на СЪПРОТИВА!

„Шести септември“

Елена Гунчева, Фейсбук