Пълен, тотален и срамен резил! Бай Ганьо в целия му безумен блясък

Е, РЕЗИЛЪТ ВЕЧЕ Е ПЪЛЕН!

Не се и съмнявах, че Боку ще се орезили пред Медведев. Чудех се само как точно ще го направи. И не ме разочарова – оля се като ….ами като Боку.

След като накара Медведев да стои прав, докато се подписват споразуменията, а журналистите стоят седнали в залата, което предизвика и подигравателният коментар на руския премиер, Боку изпадна в логорея. Успя в няколко изречения да набърка ЕС, НАТО, Столтенберг, Юнкер и Русия, с върлата надежда да гони с кучетата и да бяга със зайците.

Значи, ние сме били лоялен член на ЕС и НАТО /това предполагам изявление беше за западните му господари като извинение за посещението/, обаче и с Русия имаме интереси. Той, Боку, значи, не бил национален предател, други били – и това го говори на пресконференция с руския премиер!

Хем се мазнеше на Медведев, хем натякна как сме им изплатили реакторите. Ами безплатно ли да ги вземем, не разбрах? Медведев го гледаше с тихо състрадание и насмешка.

И отново Боку спомена, как Столтенберг бил тук и как нямал нищо против. Ама все пак Европейската комисия да си кажела!

Пълен, тотален и срамен резил! Бай Ганьо в целия му безумен блясък.

И като капак – в края на словото си Боку почти сръчка с ръка Медведев – явно в болното му съзнание е показал по този начин добронамереност!

Ами….това е! Сега чакаме да му набият канчето на нашия!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук