Първото Дарение за кампанията е Факт

Наближава зима, години наред социално слаби пенсионери, се самозапалват, самоубиват се и редят сълзи на отчаяние, докато политици с хиляди левове заплати, се правят, че този проблем не съществува.

В България и тази година старите отрудени хора отново ще бъдат принудени да оцеляват в избора си да си купят лекарства или хляб, когато си платят тока на монополиста.

В България и тази зима, ще има многодетни семейства посрещаши в глад и студ зимните нощи, докато разни депутати се возят зад бронираните стъкла на лимузините на НСО в добре затоплените кожени седалки.

В България и тази зима ще има пенсионери, които вместо да горят дърва в печките си по селата ще предпочитат да спят завити с дебели одеала и китеници, докато някоя сутрин не се събудят, защото бялата смърт просто ще ги е прегърнала и повела към отвъдното.

И тази зима ще има пенсионери предпочитащи да седят цял ден в някое фоае на голяма обществена сграда или МОЛ за да пестят от сметката си за ток в къщи.
И тази зима, ще има стотици хиляди пенсионери, които ще посрещнат Коледа и Нова година в самота и сълзи, защото всичките им близки са заминали отдавна в чужбина.

Ще има и такива за които светлината на коледната свещ ще е и единственият източник на топлина.

Затова няколко граждански организации обединихме усилия и решихме да правим всеки петък Кампания под мотото “ Храна за Пенсионери“, кампания която ще стартира на 1.12.2017 г. пред Парламента.

Водени от мисълта за Взаимопомощ, Взаимодействие, Взаимоуважение, ние искаме тази кампания да се разпространи в цяла България и всеки петък социално слаби пенсионери да са щастливи и усмихнати, че някой наистина мисли за тях.

Подехме кампанията, защото тези хора заслужават не само внимание в предизборни кампании, не само по коледните и великденските празници, те заслужават цялото уважение на обществото, защото техните младини са минали в съграждането и в полза на България и обществото и.

За набиране на средства, пуснахме и банкова сметка на която досега се е отзовал един, единствен човек – Румен Маринчев Маринчев баща на 3 деца, който е дарил 50 лева с думите:

-“ Малко са но поне са от сърце..“

Не господине, не са малко – това са огромна сума пари за семейство с три деца и жеста ви заслужава цялото внимание на света.

Вие сте невероятен човек и Ви Благодарим.

Ако имаше поне 1 милион такива Българи като Вас в България, нещата отдавна щяха да са различни.

Обещахме да променим ситуацията в България и ще го докажем, скоро, но ще е добре всички Българи да започнем да мислим за доброто, за взаимодействието и взаимоуважението. Така взаимопощта ще се превърне в уважение и ще върнем усмивките по лицата на хората. Защото няма по – хубаво нещо на света да видиш как правиш хората щастливи.

Кампанията Продължава!