Разпадът между ВМРО и Симеонов е въпрос на дни! Борисов приключи и тях!

Валери Симеонов е обещал подкрепа на Цветанов при гласуването на Истанбулската конвенция, което се очаква да стане до юни.

В последните дни Симеонов бил допълнително мотивиран с обещание за негов министър на туризма след като Борисов премести Ангелкова на мястото на Московски в транспортното министерство.

Всичко това се случило зад гърба на Каракачанов, който побеснял и от две седмици не се е виждал със Симеонов.

Разривът помежду им има своята предистория

Който е следил редовно кампанията по време на последните президентски избори по СКАТ и АЛФА, няма как да не е забелязал, че реално АЛФА изнесе на гърба си кампанията на Каракачанов. Докато от СКАТ трудно можеше да се разбере, че техен човек е кандидат за президент и че дори има президентски избори. Та разривът между Каракачанов и Симеонов реално не е от вчера, „вчера“ само е излязъл на бял свят. И съответно топлите отношения между Сидеров и Каракачанов също са отпреди появата на „Обединени патриоти“.

Какви ще са последствията?

По информация на отлично информирани източници Красимир Каракачанов е замислил на следващите избори да се яви само с АТАКА и Волен Сидеров. За целта близки до патриота твърдят, че е договорил солидна подкрепа от страна на ДПС. Ако първо се проведат евроизборите, Сидеров щял да поведе листата, твърдят още те.

Източник: Bnews.bg