РИА Новости: Соросоидите подготвят „майдан“ срещу Румен Радев

Джордж Сорос е впрегнал всички свои неправителствени организации (НПО-та) и мозъчни тръстове, за да дестабилизират България чрез протести. За начало на соросоидната атака е обявена датата 21 януари пред президентството, където на следващия ден трябва да влезе новоизбраният президент Румен Радев.

Това пише анализаторът от Руския институт за стратегически изследвания Игор Пшечников за РИА Новости, цитиран от „Дарик“.

По неофициални данни неправителствените организации на Джордж Сорос са получили инструкции за организирането на масови безредици. За целта се набирали хора до 40 годишна възраст, на които им е обещано да им се дава по 30 евро на ден.

Целта на соросоидите не била само срещу Румен Радев, но и срещу Русия, като самото име на статията в РИА Новости е „Кой подготвя „майдан” в България”.

Игор Пшечников припомни думите на изпълнителния директор на „Америка на България” Нанси Шилър, която тази седмица заяви, че „вече няма да сме тихи, ще говорим гордо и високо”.

Днес дойде и новината, че ЕРП-тата ни готвят шокови сметки за ток, което сериозно обезпокои КЕВР и наредиха проверки на дружествата. Имайки предвид, че свалянето на кабинета Борисов през 2013 година започна именно от завишените сметки за ток. Много е вероятно този сценарии да се повтори, ако изкуствено ЕРП-тата надуят сметките за ток, както преди 4 години.