Роби ли сме ние българите?!?! Черноработници ли сме в собствената си страна? Глупаци ли сме?!?! Дебили ли сме?!?!

Официално мин. 72 работни часа на седмица в София, 21 век!

За Мениджърска позиция?!?!

Голяма българска верига за конфекция с 18 магазина обявява такива условия на труд на интервю за работа за солето, което търси! Работен ден от 8:00 до 19:30ч. от понеделник до събота! Допълнителния труд от мин. 32 часа седмично не се заплаща!

Започваш от продавач и да работиш с касов апарат с мечтата, че след като се обучиш може би ще станеш, като се докажеш Мениджър продажби. Е, да ама не магазините са без управители и всички продавачи там стоят с тази мечта да станат управители някой ден! Осигурени на минимална работна заплата! Роби ли сме ние българите?

Черноработници ли сме в собствената си страна? Глупаци ли сме?!?! Дебили ли сме?!?!

Защо работодателите изнагляват и си позволяват безобразия?!?! По закон работната седмица е от 40 часа и по график! Заради безумно високата безработица ли е всичко това?!?!? Заради ниската минимална заплата ли е това безумие? Или просто защото могат да го правят! С пари все ще намерят, кой да ги оправи пред държавата! Ще се нареди друг на опашката. Ниска главица сабия не я сече.

Хей, спите ли правръщат ни в “лош материал” не ставащ и за “чеп за зеле” и “80% дебили” от недимък и мизерия…Не сме бананова република-Маймунистан сме, защото тук с трици маймуни се ловят!

Автор: Анонимен