Ромските стипендии засягат българските семейства, българските майки, българските достойни жени!

Защото сме будни!

Понеже все още някои си мислят, че със заравяне на главите в пясъка, бурята в МОН покрай „стипендиите“ за привилегированите с оценка 3.50 ще отмине, съм длъжна да разсея признаците на този политически наивитет. Категорично моля партиите да не се правят на привидно загрижени за българските семейства и деца, защото ако имаха адекватно и разумно отношение към нуждите на българското семейство и уважение към достойнството на българското дете, отдавна щяха да са се погрижили катастрофалните неразбории в държавата да са преустановени и България да е привлекателно място за живот не само на хората, останали тук да се борят с честен труд за препитанието, отглеждането на децата и реализацията си, но и за онези 2 милиона, прокудени от дома си, които биха се върнали с въздишка и удовлетворение, ако имаше благоприятна среда, която им дава възможност за личностна и творческа изява.

Ще продължа да подкрепям с дейността и перото си българските деца и ще отстоявам не само моето мнение, но и на хилядите български родители, чийто глас заглушавате, пренебрегвате и държите в подчинение. Както вече уточних, време е българското министерство на образованието да се осъзнае, че тази институция трябва да има основна роля в защита на българския национален интерес и да гарантира българските приоритети в сферата на образованието. И то не по чужд образ и картина, с нечистоплътно политическо чифтосване и полюции, а по модел, очаквания и визия единствено и само на българския народ и неговите нужди.

Ако някой си мисли, че ще се разпорежда с народното ни министерство като частна структура, ще привнася скопени идеологии, празни от съдържание, ще промива мозъците на децата ни и ще променя идеалите на българското образование, ще манипулира ролята на будителите, положили неговите основи, явно жестоко се е объркал.

Вразумете се, за да не Ви вразумим ние!
Вашето нахалство не засяга само мен. То засяга българските семейства, българските майки, българските достойни жени!

Няма сила, която да спре мотивацията на интелигентната, любяща и трудолюбива българка да защити достойнството на семейството си. Разберете веднъж, сега и завинаги, че търпението не означава бездушие по пътя на примиренческото жертвоприношение. Това, че българката е смирена, не означава, че ще Ви остави да я унизите до най – долното стъпало, на което сте стъпили, когато сте продали съвестта и душите си. В българката живее силно развито чувство на справедливост, безрезервна грижовност и дълг към Родината. Българката дори е натоварена с отговорността да продължи борбата за равенство, но то ще е такова, каквото Левски е желал, а не изкривената и уродлива политика, целяща да смачка българския дух! А пък, ако има мъже, те ще са до нея!

И не на последно място, искам да знаете, че българските учители и директори не спят, и отговорните български граждани ще се противопоставят с всички сили на намерението Ви да уроните престижа на българското образование за пореден път!

Будните майки от Добрич също не спят и първи удариха камбаната на възмущението и биха тревога в защита на децата на България. Те са активни и правят всичко по силите си да съхранят самочувствието на децата си. Не спят и българките във всички краища на България! Наближава 1 ноември – Денят на Народните будители! Можем да проверим има ли будни в МОН или работят ли там национални предатели?!

Цвета Кирилова, Фейсбук