Росен Ангелов редовно бил пребиван в затвора като педофил и изнасилвач и затова избрал куршума, вместо килията

Докато е лежал в затвора, Росен Ангелов е бил бит няколко пъти от затворници.

Пише „Телеграф“.

Положението му е било особено тежко, тъй като в зандана с изнасилвачите и педофилите се отнасят най-жестоко.

„Кибритлия и заядлив, със самочувствието, че светът е създаден и се върти около него. Не бе добър в схватки и отнесе шамарите. Не беше никакъв побойник“.

Това разкри бившият негов съкилийник Марин Ташков.

„Живял съм с него по 24 часа на ден, в продължение на доста месеци. Смея да твърдя, че е способен да извърши подобно нещо“, категоричен е Ташков. „В главата му има доста сачми и разбиране, че престъплението е приключение и е достоен начин на живот, то го издига в собствените му очи и го прави герой“, обясни бившият пандизчия.

Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Вчера както медията ни съобщи първа, мъртвото тяло на изверга бе открито в гората край Нови Искър. Ангелов се е самоубил с куршум в главата в една изоставена вила, близо до първоначалната му бърлога. Вероятно един от мотивите да си пусне куршум в главата е именно споменът от побоищата зад решетките и страхът да не се окаже отново там.

Източник: БЛИЦ