Румъния продължава да бъде окупирана от гражданите си. Огънят на съпротивата се разгаря с пълна сила. Бунт!

Румъния продължава да бъде окупирана от гражданите си, недоволни от корупцията в държавата.

Огънят на съпротивата се разгаря с пълна сила. Бунт!

В България тази война се провежда от 10 човека, които застават срещу корумпираната власт с лицата си „по румънски образец“. Останалите няколко милиона са фейсбук четници, виртуални поборници и революционни мислители. Нищо друго на балканския фронт!

И понеже зная, че оправдание и дупе всеки си има, няма как малодушието да не бъде оправдано. Ако не е виновен Сорос, ще бъде Путин! Следват евреите, масоните, световните банкстери и извънземните. Именно те движат процеси, които всеки българин разбира в дълбочина и предпочита да си стои на задника.

Кой е той, та да променя света?

Днес, на българския фронт срещу корупцията няма да е спокойно. Никак даже. Този фронт не е на плажа, в планината, на разходки в чужбина, на село или пред компютрите. Реален фронт с реални бойни действия, които носят правни последици и смърт.

Ще спра дотук, защото зная, че говоря в празна стая!

Бъдете здрави, успешни и дръзновени. Мечтайте и покорявайте върховете на страстите си. Разминавайте се като непознати. Отчуждавайте се. Все някой неблагоразумен ще направи очакваното и ще поднесе на тепсия чудото! Българо румънското небесно чудо – огнен меч на справедливостта и благоденствието…

„…Да забравя край свой роден,
бащина си мила стряха
и тез, що в мен дух свободен,
дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден,
гробът бащин, плачът майчин, –
тез, що залъкът наеден
грабят с благороден начин…“ Хр.Ботев

Николай Марков, Фейсбук