Руски депутат и Рогозин възпяха в песен как ракетите „Сармат“ ще поразят САЩ (ВИДЕО)

Депутатът от Държавната дума на Русия Денис Майданов блесна с изпълнение на песен, в която директно заплаши, че руските ядрени ракети „Сармат“ ще поразят САЩ.

От матушка Русия гледат Сарматушки към Съединените американски щатушки, пее възторжено Майданов, който е член на партията на руския президент Владимир Путин „Единна Русия“ и освен това е първи заместник-председател на Комитета по култура на Държавната дума.

В песента се пее още, че страшният „Сармат“, който е „инженерно чудо“, бил внимателно поставен в стоманен контейнер и чакал заповед, за да порази „дупките“, в които се е скрил врагът. „Сарматът“ не се плашел от никакви санкции и в него била натрупана цялата мощ на река Енисей и на уралските планини. „Нека се боят от него бандеровците“, които били „подпалвачи на новата война“, пее руският политик, който в битието си се изявява също като композитор, продуцент и актьор.

Във видеото е вмъкнат и откъс от реч на руския президент Путин, в която той казва: „Ако някой е взел решение да унищожи Русия, тогава ние имаме законното право да отговорим. Да, за човечеството това ще бъде глобална катастрофа, за света това ще е глобална катастрофа, но защо ни е свят, в който няма да я има Русия?“

Самият Майданов коментира под видеото, което се разпространява в YouTube, че враговете на Русия след като изслушат песента и гледат клипа към нея, „ще се замислят за безсмислието да се говори със страната ни (Русия – бел.ред.) на езика на силата и се надявам това да охлади горещите глави на чуждите политици, които жадуват за Трета световна война“. Песента, озаглавена „Сарматушка“, е в съпровод на военен оркестър, а текстът й е дело не на кой да е, а на бившия директор на „Роскосмос“ Дмитрий Рогозин. Той специално е посветил творението си в чест на Деня на стратегическите ракетни войски на Въоръжените сили на Руската федерация.

Източник: actualno.com