С Джордж Сорос е свършено, ако Хилъри Клинтън загуби изборите

Последният коз на Джордж Сорос е Хилъри Клинтън. Тя трябва да спечели президентските избори в САЩ, защото в противен случай Доналд Тръмп ще премахне Джордж Сорос от световната сцена.

Джордж Сорос идва в Демократическата партия на САЩ през 2003 година, като става неин основен спонсор. Основната му цел тогава е премахването на фамилията Буш в лицето на Джордж Буш от управлението на страната. За тази си цел той създава стотици НПО-та и мозъчни тръстове (think thanks), като чрез тях той успява да манипулира и да променя общественото мнение, в каквато посока си иска.

В началото с Хилъри Клинтън са се конкурирали, понеже зад нея е стоял до неговата смърт през 2004 година – Лорънс Рокфелер. Фамилията Рокфелер по онова време е била един от основните спонсори на Демократическата партия в САЩ. Джордж Сорос след смъртта на Лорънс Рокфелер изземва почти цялата власт в партията и налага своята си воля. Той също така налага и Барак Обама през 2006 година да е кандидат за президент на демократите.

В САЩ властта е представена от две главни партии, зад които стоят две големи лобита. Зад Демократическата партия стои банкерското лоби, а зад Републиканската партия стои петролното лоби. Тези две лобита се разбираха, докато Джордж Сорос не реши да удари петролното лоби чрез редица машинации, включително и световната криза през 2008 година, както и петролната му война с Русия. Всичкото това доведе до оттеглянето на фамилиите Рокфелер и Буш от петролния бизнес.

Атаката на Джордж Сорос срещу петролния бизнес обаче започна през 2004 година, когато заедно с Хилъри Клинтън решават да създадат концепция за замяна на фосилните горива с възобновяеми източници на енергия. След идването на Барак Обама на власт програмите за възобновяеми източници на енергия бяха наложени насилствено в редица държави, като една от тях беше България.

Противниците на Джордж Сорос, както вече споменахме по-горе са фамилията Буш и фамилията Рокфелер, които са представители и спонсори на Републиканската партия в САЩ. В техен интерес ще е да бъде избран Доналд Тръмп за президент и да бъде противопоставен на Джордж Сорос. Единствен поддръжник на Джордж Сорос е фамилията Ротшилд, която е част от банкерското лоби и има силни позиции в Демократическата партия на САЩ.

Човечеството ще бъде изправено пред Трета световна война, ако Хилъри Клинтън спечели президентските избори в САЩ. Тандемът Хилъри Клинтън и Джордж Сорос е твърде опасен за световния мир. Джордж Сорос се противопоставя много остро на Владимир Путин и възнамерява да предизвиква „цветни“ революции в Русия, които да върнат „демокрацията“ там. Хилъри Клинтън ще бъде, като Барак Обама – кукла на конци и ще прави това, което Джордж Сорос и нареди.

Ако Хилъри Клинтън загуби президентските избори в САЩ, ще последва един разпад на цялата система на Джордж Сорос от НПО-та и мозъчни тръстове по целия свят. Ще последва и отдъхване на света от налагането на либерален фашизъм, извратени ценности и псевдодемокрация.

Откакто Барак Обама е на власт, а Джордж Сорос го командва светът преживява тежка финансово-икономическа криза; кървави революции; ужасяващи граждански войни; извратени и религиозно фанатизирани държави-секти, като Ислямска държава; пълен геополитически хаос и напълно ненужно противопоставяне на Великите сили.

Единственият шанс на света да спре всичко това е, като Хилъри Клинтън не стане президент на САЩ и Джордж Сорос бъде изолиран и омаломощен.