Само за броени дни осъмнахме в една друга България. Събудиха ни загрижени за родината ни политици, довчерашни национални предатели

Спомняте ли си, че предизборните обещания на Радев бяха, държавната ни граница да се пази от армията! Тогава ви казах, че това няма как да стане и нещо повече, няма да стане. Сами виждате днешното поведение на Радев и пълната демагогия в думите му.

С наближаването на датата на изборите, все повече лъжепатриоти скочиха да защитават България и да затварят границите й с псевдо-политически лозунги. Дори самият Реформаторски Блок започна да охранява границите!

И не само те, но доколкото помня, само допреди няколко месеца, днешните „патриоти“ назидаваха и буквално смазваха всеки дръзнал да каже, че Турция е истински проблем!

Само за броени дни осъмнахме в една друга България. Събудиха ни загрижени за родината ни политици, довчерашни национални предатели и изявени хронични престъпници. И ние се събудихме като вече спасена нация! Анестезирана със Заедност.

Е, датата на изборите е скоро и се пригответе да глътнете отново вода. Защото преди избори и след лов – всички лъжат! Не помня значими изключения от това правило.

Николай Марков, Фейсбук