Само заради една хавлийка върху дюните може да отнесете до 3000 лева глоба!

Само заради една хавлийка върху дюните може да отнесете солидна глоба.

Направо сериозно нарушение си е. От 1000 до 3000 лева глоба!

Но пък нищо не ви пречи да разположите хотелче върху дюните. Това не е разрешено по принцип, но пък в практиката се е наложил прецедентът всички да се правят на ударени и накрая да установят, че всъщност дюните не са дюни и това, което са били дюни, вече не са такива. Но за пешкири забраната си е по-сериозна.

Като човек, виждал какво ли не, признавам, че дори аз занемявам пред величието на мисълта на титаните на правото, творящи в ГЕРБ. Това обикновен интелект не може да го сътвори. Трябва да си се родил с по-особена форма на главата и консистенция на мозъка, за да успееш да достигнеш до такива висоти. Дори не на правото, а на най-елементарния разум и логика.

А Ангелакова се тръшка, че намаляват чужденците и българите, почиващи по Черноморието. Отговорът е ясен на всички, освен на управляващите. Но пък много политици и приближените им и то не само от гербавите, си направиха хотелчета и къщички на по няколко ката на първа линия. На дюни. Поне така си мисли ние, при поглед в картите и на място, се оказва, че само сме си въобразявали, че някога е имало такива.

Елена Гунчева, Фейсбук