Самотна майка на 4-ри деца има нужда от помощ, за да го пребори рака. Тя иска да види децата си пораснали

Самотна майка на четири деца лекува злокачествен тумор и има нужда от вашата помощ.

Ето нейният призив за помощ:

Здравейте, приятели!

Kазвам се Мария Иванова и съм на 50 години от град Бургас.

Самотна майка съм на четири прекрасни деца.

Животът ми никога не е бил лек, но се справях до днес, когато вече нямам сили да водя битката сама. До скоро бях омъжена за ливанец, с когото живях в Ливан в продължение на 30 години. Въпреки, че имам завършен бакалавър за зъботехник и помощник-инженер, никога не съм работила, тъй като ми беше забранено от моя бивш съпруг. 30 години бях в пълна изолация от околния свят.

За щастие, успяхме да се върнем заедно с децата в България.

Беше трудно да започнем от нулата, но се справяхме до момента, в който ми бе открито новообразувание в главата. Това се случи през февруари миналата година. През март проведох първия си курс лъчелечение.

Въпреки тежката терапия, при мен нямаше никакви признаци и последствия благодарение имуностимулаторите с Фактори на трансференция, които приемах. Това са 100 % хранителни добавки, извлечени от коластра, които подсилват имунитета.
За съжаление, през месец юли ми бе открито злокачествено образувание в правото черво и се наложи спешна операция. Последваха 23 курса на лъчелечение и химиотерапия.

Допреди един месец успявах да си набавя добавките и се чувствах сравнително добре предвид диагнозата, която имам, и тежкото лечение, което провеждам.

За съжаление, болестта не ми позволява да работя, а вече изразходвах всичките си спестявания. Месечната цена на добавките е 800 евро. Заради това се обръщам с молба за помощ към Вас.

На 19 декември трябваше да започна поредния курс на химиотерапия, но предварителните изследвания показаха, че имунитетът ми е много нисък и няма да понеса терапията. Това ми се случва за първи път и съм сигурна, че причината е в спирането на добавките.

Вярвам, че с Ваша помощ ще успявам да си набавям редовно добавките, които ще ми дадат сили да победя рака!

Вярвам, че ще оздравея и ще видя децата си пораснали!

Предварително Ви благодаря!

Важно! Ако искате да помогнете на жената може да го направите чрез сайта HelpKarma на този адрес – https://bg.helpkarma.com/campaign/nadejda-za-maria-272