САЩ, не занимавайте хилядолетната българска нация с полови органи! Това са ваши проблеми, не наши

Искам да допълня, че в доклада на САЩ във връзка с нетолерантност на България спрямо „различните“ се има предвид отношението към педерастите, лесбийки и прочее десетки форми за изразяване на сексуалност!?

Започвам да се убеждавам, че американският гений е достигнал до върха на демократичната пирамида като се е забил в човешките полови органи. Не разбират ли тези деца, че България, в цялото си хилядолетно съществуване, не е имала проблем с всички известни форми на сексуалност.

Държа да припомня на задокеанските ни партньори, че те имат честта да общуват с нас, а не ние с тях. Твърде млади са и трудно ще ни научат на нещо! Още в Римската империя, в която българите са имали тежка дума, сексуалността е била напълно свободна и е достигала значение единствено до половите органи на човека – женски или мъжки. Нищо повече!

Ако вие, родените вчера народи, които все още нямате национално съзнание, смятате да пишете цели доктрини по темата за половите отношения в света, трябва да знаете, че тези неща не са ясни само за вас. Рим е столицата на свободните сексуални отношения , а не Вашингтон! Византия /Вторият Рим/ е просъществувала и процъфтявала, следствие от усилията на българите. Проверете фактите! Тогава „американците“ са били индианци. Ако сте пропуснали това, припомнете си го, ще ви бъде полезно.

Накратко. Не занимавайте хилядолетна нация с полови органи! Това са ваши проблеми, не наши. Пред нас стоят предизвикателствата на открития Космос и високите технологии и, моля, да не бъдете оригинални, като ни навирате полови органи пред носовете под всякакви форми, за да ги обсъждаме в политически аспект!

Предварително благодаря за разбирането…

Николай Марков, Фейсбук