САЩ са грабителска паразитна държава, която държи 807 военни бази по света и налага своята „демокрация” по американски!

Вижте каква паразитна държава е САЩ!

Светът се обогатява материално независимо от локалните войни, природните бедствия и изкуствените финансови кризи. И всичкото това обогатяване се ИЗМЕРВА в долари, като „резервна”според МВФ валута. Затова САЩ ги печатат без отдих!

В същото време държавата САЩ е потънала в дългове, които я правят по-бедна и от Гърция, но това никак не притеснява властта, защото доларът е залял света и всеки поема своя дял от тегобата му. Затова САЩ може да манипулира курса на всяка валута спрямо долара, независимо че долара не струва нищо!

В момента, в който някоя държава се откаже да го ползва /това беше основната причина да убият Кадафи/, това ще бъде първия удар, защото ще се освободят огромна маса от „зелени хартийки”, които ще спрат по нататъшното им печатане! А всяко спиране води до крах, защото диалектиката на капиталистическата система /не само безпределната алчност на капиталиста/ е непрекъснато нарастващ потребителски процес! Затова капитализма се нуждае от все нови и нови ресурси, до опустошаването на планетата ни! САЩ, който представлява по-малко от 4% от населението на Земята, ползва повече от 25% от ресурсите й!

Затова тази грабителска паразитна държава държи 807 военни бази по света и налага своята „демокрация” по американски! От тях 164 са около Русия. На руснаците не им остава нищо друго, освен да възстановят предишната си военна мощ. Затова животът им е труден, защото единствени възпират апетитите на агресора – САЩ!

А тези, които злорадски задават въпроса, „защо хората бягат в САЩ, а не в Русия,“ отговора е много прост: „Защо и те да не се облажат от пропитите с кръвта на човечеството долари?!”

Ради Чухлев, Фейсбук