САЩ сочат с пръст България за бежанците, а не ние бомбардираме в Сирия. Правят го самите те

Проблемът с „бежанците“ започва да се експлоатира нечовешки. От централата на ООН, която е в САЩ и вече всички знаят кой я управлява, сочат с пръст България, а не ние бомбардираме в Сирия. Правят го самите те. Освен това, американските граници са затворени за бежанци, които бягат от район на бомбардировки с участието на САЩ! Защо? Кой трябва да бъде сочен с пръст и кое поведение е укоримо?

Белгия също бомбардира в Сирия и границата й е затворена за сирийци. Германия също участва и започна екстрадирането на „бежанци“. За Англия няма да говорим, защото там лицемерието е държавна политика! Франция се знае! Русия няма претенция да бъде праведна!

Защо накрая излиза, че България е виновна за всичко, господа, когато ние освен, че не водим военни действия никъде, нямаме и с какво да ги водим, при това с ваше решение за разоръжаване на страната ни?

Като за капак ни се разсърди и Папата, че не приемаме „бежанци“ и за пръв път определям поведението му за прибързано. Защо на всички България ви влезе в очите, господа бомбардиращи и печелещи милиарди от всякакви войни…? Каква е нашата българска вина за днешната световна касапница…?

Николай Марков, Фейсбук