Сбогом Борисов, краят иде!

Радановият израз от вчера, който продължава да вълнува ФБ не е уважителен, макар и да съдържа думата „Бай“.

Следващата употребена дума в словосъчетанието се използва в разговорния език за да кажеш никой, т.е. вчера Кънев нарече премиера ни „господин никой“.

Защо?

Ами защото Борисов се пънеше и пенеше, че ще проведе истинска съдебна реформа, с която най-сетне ще има наказани за грабежа на българския народ.

Той, ако си спомняте първо ни обещаваше, че ще вкара Станишев в затвора, но после се извини със закона за амнистията, приет от Станишевото правителство, но той амнистира само престъпления по непредпазливост.

Не вярвам някой от вас да смята, че Р.Овч. по непредпазливост е подписал високите цени на Мариците и газовите договори.

Мълчи се и за наказателната процедура срещу България на ЕС за 2 МИЛИАРДА, заради заменките на земи и гори от Станишевото правителство.

После Борисов вкарваше в затвора „Писанчев, Йовчев и Орешарски пръв“.
Помните нали?

Днес Писанчев е назначен от Борисовото правителство за консул в Солун, Йовчев преподава в Алма матер на ДАНС-Библиотекарския, а Орешарски ни е кандидат за президент.

Обаче ако сте забелязали, Борисов не ни е обещавал да вкара Пеевски в затвора, макар Пеевски да го обеща на Борисов и Цветанов от трибуната на НС.
Къде се провали Борисов?

Не се еманципира от кукловодите си.

Не успя да се противопостави на Гоце за съдебната реформа и конституционните промени.

Не овладя корупцията и остави Пеевски и сие, ведно и с Борисови хора, както твърди Цветан Василев да разграбят активите на КТБ/вчера Пеевски си купи и печатница на безценица от КТБ/.

Излъга и вложителите на КТБ, както и целия български народ, че няма да остави КТБ да фалира.

Прекрати обявени търгове за обществени поръчки с нелепо обяснение, колкото да замаже въпроса „кого вижда в огледалото“!

Грабежът в енергетиката, заради който падна предишното му правителство отново бе заметен под килима.

Сега ще се прави поредната комисия за Белене, макар че е имало най-малко две преди това, което отново цели да приспи вниманието на хората по казуса, да ги излъже, че се прави нещо и после отново нещата да потънат.

Във ВСС влезе все едно у дома си, въпреки че има разделение на властите, подкрепя Цацаров, който не върши нищо друго, освен да крепи статуквото на власт и неглижира разговорите между Янева и Ченалова, за да ни затвори устите за очевидното-той е част от схемата на обсебената държава.

Бай Никой, защото него го държат на къса каишка и въпреки всичките му закани през годините, той не успя да се пребори за справедливостта, която обещаваше на българите при всички избори.

Борисов наистина е ще се превърне в никой много скоро, или просто в страната ни няма да остане нито един интелигентен човек, освен биомасата, която се държи в подчинение, чрез заплахи, страх и подхвърлени корички.

Сбогом Борисов, краят иде!

Стела Николова, Фейсбук