Сензационна версия разтърси ъндърграунда: Бащата на Адриан получил SMS, похитителите искат 3 милиона откуп!

Разследване на „Икономическа полиция“ и НАП, свързано с източването на милиони левове ДДС от фиктивни продажби на луксозни автомобили, може да се окаже в дъното на отвличането на 25-годишния Адриан, син на собственика на популярната автокъща „Софавто“ Тони Златков.

Това твърди „Уикенд“.

Според слух, който се завъртял усилено в ъндърграунда часове след изчезването на Адриан, таткото е получил есемес, че трябва да събере 3 милиона лева, ако иска да му го върнат жив и здрав.

Отвличането на Адриан предизвика спешна среща на върха в СДВР, на която присъстваха всички топкриминалисти и началници на полицията. Припомняме, че по-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов хвърли повече яснота около мистериозното изчезване на сина на Тони Златков.

„Към момента няма данни някой да е направил контакт с близките на Адриан.“, коментира той, с което опровергава версията с SMS-а. Публична тайна е, че Тони Златков има вземане-даване със знакови хора от ъндърграунда, почти всички бронирани лимузини в София, които се ползват от „добре облечени бизнесмени“, са внесени у нас от „Софавто“.

Източник: БЛИЦ