ШЕНГЕН ЛИ!?! ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН И В ЧАКАЛНЯТА НЯМА ДА НИ ПУСНАТ!

Един главен прокурор, който не намира нищо нередно в корупцията и кражбите на управляващите и вместо прокурор се прави на техен адвокат, една женица, попаднала по нелепа случайност в политиката,

където на междуродни срещи играе ролята да разсейва политиците и да ги успокоява колко зле може да бъде положението, един министър, известен по-скоро като шофьор на един от видните мафиоти в България, естествено,

Главната Мутра на републиката и представители на службите, които години наред не успяха да забележат под носа си продажбата на българско гражданство на Сульо и Пульо и главна задача на които се превърна не националната сигурност, а опазването задните части на шайката.

Мила родна картинка! Слагаме тук двете Велики Български Попикани огради, продажбата на българско гражданство на терористи, терористичният акт в Сарафово, където нашите служби с две ръце задните си части не успяха да намерят, служби, отговорящи за националната сигурност, които с благо око гледат как главният муфтаджия на републиката отправя директни заплахи за тероризъм и етническа война!

И ГМР /мутрата, де/, разправя нахилен как ще ни приемат в Шенген. То, като се замисля, май ей ся ще ни приемат още от първия му ден като премиер. Даже по случая си спомням, че купиха боя да боядисат КПП-тата, а Валерко с песни и танци на народите откри гранично ВЦ.

И тъй като сме безкрайно сигурна държава, пазена от службите, от армията и от Кефките /засега, а може би и после – виртуално/, ГМР си позволи да ръчка като селски пехливан представител на една велика сила и да му обяснява да не се плаши от нас! Не знам какво повече да кажа за службите и националната сигурност. Може би едно изречение в тяхна защита – шапка ви свалям на търпението да ви управляват идиоти. И вместо с важните неща, да ви възлагат да следите бабите на пазара дали издават касови бележки. И май е време да си изпълните клетвата към България!

Боже, пази ни! От ей тези всичките ни пази! От враговете си ще се опазим!

Елена Гунчева, Фейсбук