Ще докажем на всички, че политиците са вредни за здравето на всички българи!

От снощи до сега над десет човека прочели текста от снощи ме попитаха:

– Спирам ли? Отказвам ли се?

Явно трябва да обясня, не спирам и не се отказвам. Просто нещата минават в друго ниво. Какво постигнахме досега?

Смея да твърдя и много и нищо.

Дълго обсъждахме положението в което се намира България и нещата в които участвахме през годините и е ясно, че нас ни знаят почти всички партии, защото целенасочено и право в целта им набивахме и лъжите и далаверите пред всички и тук е въпроса:

– Какво постигнахме с това?

Спечелихме си врагове в тяхно лице и някакви въображаеми фейсбук последователи. Спечелихме си уважението на българите в чужбина и обвиненията на българите в България, особено на някои по активни във фейсбука, които цял живот папкат от партиите и лъжат хората, че имали нещо общо с нас.

След почти едномесечна дискусия с хората, които години наред стояха с мен зад Страницата Национален Протест решихме нещата да се променят. Затова разделяме секторите и заставаме с лицата си и вече нещата ще се случват сред хората с личен пример и дела.

Трябва ни около месец да се структурираме в почти всички населени места в България, където имаме хора и да започнем да действаме реално, не виртуално.
Нашата цел е да приобщим колкото се може повече българи към каузите си и тогава, когато сме повече от един милион българи участвали в нещата, ще обявим истинското ново начало за България.

Взаимопомощ!
Взаимодействие!
Взаимоуважение!

Това ще са нашите три водещи думи.

И след по – малко от шест месеца съм сигурен, че Армията ни ще бъде много по – голяма от всичките хора гласуващи за партиите.

Досега нещата, които правехме бяха да търсим и показваме далаверите на политиците, оттук нататък ще ви покажем, че можем да ги игнорираме и да си направим живота много по – хубав и без тях.

Започваме след един месец и започваме пак оттам, където бяхме последният път.

На жълтите павета пред Парламента, но различни и готови да докажем на всички, че те политиците са вредни за здравето на всички българи!

Атанас Калев