Що за държава е това? Издигаме паметници на янките, убивали българи с бомби без повод, а бутаме българските паметници

Какво става?

Издигаме паметници на янките, убивали българи с бомби без повод, така, да си пуснат бомбичките …

Нали онзи пияница Чърчил искаше да ни превръне в картофено поле, нас, българите, и държавата ни от аборигени, дето си честитят банята?

Ами, къпем се, за разлика от вас, тъпи ингилизи, дето се къпете веднъж в годината в една вана цялата фамилия, та и гостите си …

Издигнахме и паметник на онзи актьор, каубой Рейгън, а бутаме българските паметници!

Що бе, кретени?

Почитаме убийците на невинни българи, целуваме им ръцете, мием им краката и им пием водата?!

Издигнахме и паметник на някакъв дето знаеше къде е България само на картата, който реши да ни ликвидира като нация и неговите наследници, както виждаме много успешно го правят! Направиха ни роби на американските, английските и другите мераклии за българската земя!

Бутат български паметници, изтриват умишлено историята ни нашите национални предатели, американски и европейски подлоги, учат децата и внуците ни в училище, че САЩ са ни освободили от турско робство!

Докога ще търпим гаврата с българите и България?

Стига толкова … Не кранове ще се палят, на клада ще ви горим, копелета продажни! Разбрахте ли? Ако не сте, скоро ще разберете … Маменцето ви фашистка и предателска, продадохте всичко българско, бе! Засрамете се, че малко ви остана, търпението ни свърши … Разбрахте ли, или да повторя, а?

Кирил Стаменов, Фейсбук