Що за държава сме бе – управляващи изроди? Майка живее с двете си болни деца, със 160 лева на месец

Майка живее с двете си болни деца, със 160 лева на месец. Ходи пеш в този мраз по 30 километра, за да изкара за къшей хляб. Що за държава сме бе – управляващи изроди?

Нямала право на повече помощ. Що за неолиберални кретени ни управляват? Как допуснахме този геноцид? И то на фона, когато хрантутим с по 1000 лева на месец брадати главорези. До кога?

И когато някой политик /без значение ляв, десен или бесен/ си позволи и осмели да надигне глас в полза на този изстрадал народец, вкупом вие еничари и лешояди, хорово започвате да грачите – популизъм. Я да видиш. Кретени, само спиране на митническите далавери ще вдигнат двойно стандарта на социално слабите и пенсионерите. Какво остава ако се спре тоталния и системен грабеж, осъществяван от така наречените инвеститори, монополисти и тем подобни кръвопийци?

А иначе прясната новина е, че България е на първо място по корупция в ЕС. Не толкова прясна, че сме на първо място по смъртност… Някой да е изненадан? Майната ви долна паплач! И не се заблуждавайте! Няма да искаме милост – ще ви линчуваме!

Хайде г-н Радев, нямате големи правомощия, но един референдум за разследване на всички управляващи и виновни за сегашното състояние на държавата може да спретнете. А не идиотите да се занимават с петолъчки и портрети!

Пламен Дарак, Фейсбук